STUDENTENVILLA
OP LOOPAFSTAND VAN
HET CENTRUM

Ruime kamers (20m²), eigen huisbar met bier van de tap, een horecakeuken en een thuisbioscoop. Schoonmaakster inbegrepen.

RUIME

KAMERS

GEM  20M2

De grootte van de kamers varieert van 15m² tot 25m². Alle kamers zijn voorzien van een wasbak en sommige hebben een inbouwkast. In je eerste jaar begin je meestal in een kleinere kamer, waarna je elk jaar kan doorschuiven naar een grotere kamer. De kosten voor een kamer zijn €290 per maand (inclusief). Alle kamers zijn dezelfde prijs.

EIGEN

HUISBAR

MET  TAP

Op de zolder van ons huis bevindt zich het bruincafe ‘In den Gheurighen Mutsch’. De huisbar is voorzien van een grote ronde bar met tap. De muziek en discoverlichting worden geregeld via de op maat gemaakte DJ booth. Doordeweeks drinken we hier regelmatig een biertje of hebben we een borrel met een (dames-)dispuut. Ook is het uiteraard geen probleem om hier een feestje te geven voor vrienden en kennissen.

CHILLE

THUISBIOSCOOP

ALLE  ZENDERS

In de kelder van het huis hebben we onze eigen thuisbioscoop, beter bekend als ‘De Living’. Hier is plek voor c.a. 15 man en chillen we regelmatig. We beschikken over een beamer, dolby surround set, film1 en sport1, online videotheek en andere digitale kanalen.

HORECA

KEUKEN

MET  VAATWASSER

De huisbewoners vinden het belangrijk dat er dagelijks een goede hap op tafel komt te staan. Koken staat daarom ook hoog in ons vaandel. Om deze culinaire kunsten te kunnen vertonen is een fatsoenlijke keuken uiteraard wel gewenst. Vandaar dat ons huis voorzien is van een heuse horeca keuken. In de keuken staan twee koelkasten en een grote vriezer. We beschikken over een grote keuze aan pannen, een uitgebreide serviesset en een grote oven. In de keuken eten we dagelijks gezamelijk.

Contactpersoon

Connor Dyne
06 – 41 16 67 39
kamers@vcfloret.nl

Interesse?

Dan nodigen we je van harte uit om een keer langs te komen om het huis te aanschouwen en ons te ontmoeten! Neem contact op met Connor voor info of meld je direct aan voor de eerstvolgende kijkavond via het inschrijfformulier. Tot snel!